Lediga bilplatser

OBS! Just nu publicerar vi inga nya lediga bilplatser. Vi gör ett uppehåll fram till den 5 december på grund av att vi byter fastighetssystem. 

De bilplatser som eventuellt ligger ute här på hemsidan går det jättebra att söka men när sidan är tom på objekt så kommer det att publiceras nya objekt den 5 december igen. Välkommen att söka lediga bilplatser då!

 

Kontakta Kundcenter för mer information på telefon 0243-733 00.

 

Bilplatser tilldelas i första hand hyresgäster som har ett bostads- eller lokalkontrakt hos Tunabyggen i området, en plats per lägenhet. I andra hand tilldelas hyresgäster i annat område, moms tillkommer med 25 %. I mån av tillgång kan sökande som inte hyr bostad eller lokal hos Tunabyggen hyra bilplats, moms tillkommer med 25 %. Fler än en bilplats per lägenhet/lokal kan hyras i mån av tillgång.

Lägg in bevakning

Logga in för att lägga in bevakning. Om du vill bevaka en bilplats i ett visst område kan du klicka på "Filtrera" och göra dina val nedan och "Spara filter som bevakning". Döp bevakningen med valfritt namn för att skapa en prenumeration. Du kan ha en eller flera olika bevakningar samtidigt.

 

Spara filter som bevakning

Det finns för tillfället inga lediga objekt